Kerizettin Troleybus 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle kaynağa karışmış, evrendeki özüne geri dönmüştür.

Kerizettin Troleybus bir ek$i sozluk karakteri olarak 2002 yılında doğdu. Birkaç ay önce Sourlines biletini aldığı sırada beşbinin üzerinde entry'si, yüzlerce badisi, binlerce takipçisi ve yurdun dört bir yanından kendisinden feyz alan onbinlerce insan vardı. Beş yıldır ilgiyle izlenen bu internet karakteri, Haziran ayına girdiğimiz ilk dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuşmuş, Allah-ü Teala onu bizlerden çok sevmiştir. Bu minval üzre alıcılarınızı artık kendisinin edebi mirasını taşıyan yaratıcısı Osman S. Börütecene'nin web sitesine doğru ayarlamanız önemle rica olunur. Zira bundan sonra her halt orada dönecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Blogu ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağı doğru buyrun.

Kerizettin Troleybus

30,m,istanbul Bu şahıs bir sözlük yazarıdır. Sözlüğün kesmediği anlarda stepne olsun diye işbu blogu yürürlüğe sokmuş kişidir kendisi.

27 Şubat 2006

annesel kadinlik

cogunlukla erkekler tarafindan sevgililerinde algilanabilecek bir kadinlik halidir.

erkekler hergun bircok kadin gormekteler. sokakta, isyerinde, gece kluplerinde, toplu tasima araclarinda vb. yerlerde. bazi kadinlar digerlerinden daha guzel gozukmektedir. bunlar henuz tanisilmamis, kisilikleri bilinmeyen kadinlardir. annesel kadinlik halini sezebilmek, farkina varabilmek icin oncelikle o kadinla bir suredir tanisiyor olmak gerekir.

kadinin sefkat gosterdigi bir an, saclarini toplayis seklinin biraz daha farkli oldugu bir an, bakislarinin konusmalarinin sevgili ile dost arasinda gidip geldigi bir an, annesel kadinligi sezebileceginiz, hissedebileceginiz anlardir.

bunu hissetmeniz bu durumun gercekten varoldugu anlamina gelmez, herkesin kafasindaki annesel kadinlik farklidir. bu an hic suphesiz ki freud u anmamiz gereken andir.

bunu hissettiren cocuklugunuzdan kalma annenize ait bir hal, tavir, konusma bicimi, koku, vb. seyler olabilir. zaten dikkat edin bu anlar yine sevgiliyle alakali cinsellige ait ikircikli anlar yasadiginiz zamanlar halinde yasanir. cunku akla anneyi getirmektedir.

bu annesel kadinlik hallerini cok fazla sezen ve surekli yasayan erkekler bir kadin arkadas, sevgili, es bulmak konusunda en cok zorlananlardir diye dusunurum. bir diger yandan da hem annesel kadinlik hallerini sezen hem de bu konuda cinsel bir ikircik yasamayan erkekler de libido konusunda onde giden erkekler olmaktadirlar. onlar birer yetiskin olmus ve aradaki farka aymislardir.

ornekler cogaltilabilir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home