Kerizettin Troleybus 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle kaynağa karışmış, evrendeki özüne geri dönmüştür.

Kerizettin Troleybus bir ek$i sozluk karakteri olarak 2002 yılında doğdu. Birkaç ay önce Sourlines biletini aldığı sırada beşbinin üzerinde entry'si, yüzlerce badisi, binlerce takipçisi ve yurdun dört bir yanından kendisinden feyz alan onbinlerce insan vardı. Beş yıldır ilgiyle izlenen bu internet karakteri, Haziran ayına girdiğimiz ilk dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuşmuş, Allah-ü Teala onu bizlerden çok sevmiştir. Bu minval üzre alıcılarınızı artık kendisinin edebi mirasını taşıyan yaratıcısı Osman S. Börütecene'nin web sitesine doğru ayarlamanız önemle rica olunur. Zira bundan sonra her halt orada dönecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Blogu ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağı doğru buyrun.

Kerizettin Troleybus

30,m,istanbul Bu şahıs bir sözlük yazarıdır. Sözlüğün kesmediği anlarda stepne olsun diye işbu blogu yürürlüğe sokmuş kişidir kendisi.

27 Şubat 2006

vermek kelimesini kullanan kadin

turkce de kadinlar icin degil sadece erkekler icin kullanilan sikmek kelimesinin karsiligini bulmus kadindir. ayni zamanda amina deger veren kadin seklinde de dusunulebilir. dolayisiyla bunu bir hediye, bir paylasim seklinde yorumlayarak selahattin le cinselligimi paylastim ya da paylasmadim yerine selahattin e verdim ya da vermedim seklinde kullanabilir.

erkekler de vermek fiilini bu anlamda kullanan kadinlar kadar kendi penislerine deger vermeli ve sikmek fiilini bu dogrultuda kullanmalidirlar. hatta bu yuzden sikmek kelimesini kufur olarak kullanmaktan vazgecmeliler. ama lisan bu, tum dunyada boyle kullaniliyor hem cinsel birlesme hem fiil denirse o zaman erkekler de verdim/vermedim tabirini kullanabilir. boylece daha paylasima acik bir yapiya kavusur durum.

unutulmamasi gereken noktalardan biri de vermek kelimesinin salt yataga girip erkegin penisini kadinin vajinasina almasi (buna musaade etmesi) anlaminda kullanilmadigi, yani 15-45 dakika arasinda degisebilen bir sureci anlatmadigidir. kadinlar arasinda vermek, zannimca cok daha genis bir sureyi kapsamaktadir. ornegin bir aksamustu boyunca ya da bir kac gunluk bir zaman dilimi. bu yuzden de kadinlarin aralarinda konusmalarinda "butun gece dans ettik ama vermedim" gibi cumlelere raslariz. ornekler cogaltilabilir.

bu acilardan bakildiginda vermek kelimesini kullanan kadin cinsellikle barisik duran kadin anlaminda da yorumlanabilecek bir tanimdir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home