Kerizettin Troleybus 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle kaynağa karışmış, evrendeki özüne geri dönmüştür.

Kerizettin Troleybus bir ek$i sozluk karakteri olarak 2002 yılında doğdu. Birkaç ay önce Sourlines biletini aldığı sırada beşbinin üzerinde entry'si, yüzlerce badisi, binlerce takipçisi ve yurdun dört bir yanından kendisinden feyz alan onbinlerce insan vardı. Beş yıldır ilgiyle izlenen bu internet karakteri, Haziran ayına girdiğimiz ilk dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuşmuş, Allah-ü Teala onu bizlerden çok sevmiştir. Bu minval üzre alıcılarınızı artık kendisinin edebi mirasını taşıyan yaratıcısı Osman S. Börütecene'nin web sitesine doğru ayarlamanız önemle rica olunur. Zira bundan sonra her halt orada dönecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Blogu ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağı doğru buyrun.

Kerizettin Troleybus

30,m,istanbul Bu şahıs bir sözlük yazarıdır. Sözlüğün kesmediği anlarda stepne olsun diye işbu blogu yürürlüğe sokmuş kişidir kendisi.

27 Şubat 2006

universiteden terorist cikar

666 sayisinin akibetine benzer bir ifadedir.

6 rakami avrupa kulturunde kraliyeti, hukumdarligi ve zenginligi simgelerdi. kilise, bu manayi degistirmis ve seytana yormustur. ornegin tarot kartlarinda 6 numarali kartlar cogu kez iyiye yorulan kartlardir, bu guzel ve guclu manalari sebebiyle.

6, aristokrasiyi ifade eder. koylu halk, daha dogru tabiriyle onlara serf diyelim, yani aristokrasi icin karin tokluguna calisan sinif, zengin kesimin gercekte nasil bir hayat yasadigina cok tanik olmaz ve uzaktan gorur, izler onlari. icerigin tamamini bilmediginden de yorumda bulunur.

bugun hala zengin insanlarin mutsuzluguna verilen ornekler de buna yakindir. cok parasi var ama mezara goturemedi iste, kefenin cebi yok gibi. ya da cok parasi var ama kanser ne ise yaradi ki. veya cok zengindi, tatmin olacak herseyi vardi bu yuzden ibne oldu pusht oldu derler.

universite ogrencileri icin de benzer seyler soylenir. bu kisiler mezun olduktan birkac yil sonra toplumda super saygi gormelerine ve bir donem ogrenci olduklari unutulmalarina ragmen halihazirda universite ogrencisi olanlar orospu olur terorist olur, anarsist hatta populer tabiriyle anarsit olurlar. universitede kizlar teklif ediyormus efsanesi gibidir bu.

6 rakami ile ayni anlamamazliktan kaynaklanir. cozumu de yoktur, tek cozumu o bilinmeyen, disaridan gorulen yasamin gercegini paylasmaktir ama maalesef kimse ekmegini o denli bolmek istemez. dunyada kaynaklar ve universite sayisi hep sinirlidir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home