Kerizettin Troleybus 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle kaynağa karışmış, evrendeki özüne geri dönmüştür.

Kerizettin Troleybus bir ek$i sozluk karakteri olarak 2002 yılında doğdu. Birkaç ay önce Sourlines biletini aldığı sırada beşbinin üzerinde entry'si, yüzlerce badisi, binlerce takipçisi ve yurdun dört bir yanından kendisinden feyz alan onbinlerce insan vardı. Beş yıldır ilgiyle izlenen bu internet karakteri, Haziran ayına girdiğimiz ilk dakikalarda Hakk'ın rahmetine kavuşmuş, Allah-ü Teala onu bizlerden çok sevmiştir. Bu minval üzre alıcılarınızı artık kendisinin edebi mirasını taşıyan yaratıcısı Osman S. Börütecene'nin web sitesine doğru ayarlamanız önemle rica olunur. Zira bundan sonra her halt orada dönecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Blogu ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağı doğru buyrun.

Kerizettin Troleybus

30,m,istanbul Bu şahıs bir sözlük yazarıdır. Sözlüğün kesmediği anlarda stepne olsun diye işbu blogu yürürlüğe sokmuş kişidir kendisi.

27 Şubat 2006

sevgiliye asilanlar

bazi istisnai essek otesi durumlar haricinde gayet insan evladi olan nopnormal bireylerdir. buyrun inceleyelim.

eger bu insanlar sokak ortasinda zerre kadar tanimadiklari ve kendi zevklerini hesaba katmadan salt kadin gordukleri icin asilan cahil cuhela gormemis okuyamamis bu ulkenin unuttugu ulasamadigi kisilerse yaptiklari kulliyen essekliktir. ayni zamanda yanlarinda sevgilisi olan kadin veya erkege yazilan, asilan bireyler de kisilik problemi yasayan ve tedavi gormesi gereken insanlardir.

baslangicta hoslandiklari kisinin sevgilisi oldugundan bihaber olanlara gelince, onlar bir hayli masumdur. yaklasimlari tertemizdir. sonra da bir sevgilinin varligini ogrendiklerinde is isten gecmis olur. sahilde denize girip ileriye dogru yavas yavas yururken suyun aniden iki uc kat derinlesmesi nasil o bireyin sucu degilse bu da o bireyin sucu degildir. bir kere buna musaade eden bir karsi cins soz konusudur. ozellikle kadinlar halk tabiriyle kuyruk sallamadan erkek ile kadin arasinda kolay kolay birsey olmaz. hoslanilan kisi erkek ise cok da farkli degildir cunku her cinsin insani durumu evvelden kavrayip icinden bir eyvah cekebilir ve lafin arasina benim sevgilim var cumlecigini sokusturabilir, hissettirebilir.

son olarak incelenmedik kalan durum bastan itibaren sevgilisi oldugunu bildiginiz bir karsi cinse asilmaktir. burada her iki taraf sucludur. sapiklari karistirmayin hic onlari yazinin taa basinda ele aldik. iki kisi istemedikce vuku bulmayacak bir olaydir. onlara hic birsey demiyoruz. cunku bu durumda o uc kisiden baska kimseye laf dusmez, dusmemelidir. elin kanunuyla kendimizi yargilamayi sevmiyoruz ya, bu da oyle birsey.

sevgiliye asilanlar, asina istisnalar haric, davul bile dengi dengine calar kuralina tabii bir durumdur.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home